Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس ـ اراک؛ نوزدهم مهرماه سال 1396 بود که دولت دوازدهم در نشست هیات وزیران سیدعلی آقازاده را به عنوان استاندار مرکزی برگزید.

پیش از انتصاب آقازاده، محمود زمانی‌قمی بیش از دو سال مدیریت ارشد استان را بر عهده داشت که او نیز همچون شکراله حسن‌بیگی و محمدحسین مقیمی نتوانست انتظارات مردم استان را بر آورده کرده و کارنامه موفقی از خود برجای بگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیریت‌های ناکارآمد و فعالیت‌های سیاسی و باندی و حزبی استانداران دولت یازدهم و دوازدهم در استان مرکزی موجب شد مردم به جای حل چالش‌ها، شاهد افزوده شدن یکی پس از دیگری مشکلات در استان باشند که افزایش اعتراضات کارگری در شهر کارگری اراک نمونه بارزی از این مدعا است که بارها و بارها در طول چند سال اخیر به وقوع پیوست.

این روزها که در پایان کار دولت دوازدهم قرار داریم چالش‌های مدیریتی در استان از یک سو و برخی انتصاب‌های مسئله‌دار به جای رسیدگی به امور مردم از سوی دیگر داد دلسوزان و فعالان سیاسی و اجتماعی را بلند کرده است.

فعالان انقلابی استان از بی‌توجهی استاندار مرکزی به وضعیت بحرانی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و تبدیل این اداره به محلی برای برگزاری میتینگ‌های سیاسی، حذف نیروهای انقلابی از پست‌های سازمانی استانداری مرکزی، انتصابات مسئله‌دار در ادارات و ارگان‌ها و... به شدت گلایه‌مند بوده و خواستار اصلاح این رفتارها از سوی استاندار مرکزی در آستانه پایان کار دولت هستند.

ضعیف‌ترین استاندارها در دولت آقای روحانی منصوب شده‌اند

رضا عزیزآبادی از فعالان سیاسی استان مرکزی است که در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اراک پیرامون عملکرد استاندار مرکزی می‌گوید: در گذشته استاندارهای متعددی آمده و رفته‌اند و مورد ارزیابی قرار گرفتند، اما از نظر من ضعیف‌ترین استاندارها در دولت آقای روحانی منصوب شده‌اند که مباحث و چالش‌های متعددی را بوجود آورده‌اند.

وی می‌افزاید: اگر به دو دوره قبل از آقای روحانی برگردیم می‌توانیم استانداری آقای شعبانی‌فرد را مثال بزنیم که از بُعد کارایی و عملکرد و چینش مدیران اعم از مدیران کل و فرمانداران به خوبی عمل کرد که  به جرات می‌توان گفت استان مرکزی دیگر استانداری با تدبیر و توانمندی وی به خود نخواهد دید. 

فعال سیاسی استان مرکزی تصریح می‌کند: در بحث مبلمان شهری و تغییراتی که حداقل در شهر اراک پیش آمد و الان برخی از آنها را در حال تکمیل یا افتتاح توسط دولت فعلی می‌بینیم خروجی استاندار قبلی و دولت قبلی بوده است. 

سطح جایگاه‌ها بخاطر انتصابات ناشایست بی‌ارزش شده است

عزیزآبادی با اعلام آمادگی برای مناظره و بحث در بعد ساختاری عملکرد تیم مدیریتی استان اضافه می‌کند: در چارت مدیریت و تیمی که در زمان استانداری آقای شعبانی‌فر چیده شد در هیچ استانداری دیده نشد البته که ضعف‌هایی نیز وجود داشت اما با حداقل ضعف‌ها روبرو بودیم، در دولت آقای روحانی طوری شده که گرید و ابهت پست از سطح استاندار به بخشدار رسیده و سطح جایگاه‌ها بخاطر انتصابات ناشایست و ضعیف در سراسر کشور بی‌ارزش شده است که می‌توان گفت استراتژی رخ داده که قصد تخریب ریشه ممکلت را دارد. 

دفتردار یک مدیر در قامت فرماندار قرار گرفت

این فعال سیاسی تصریح می‌کند: به عنوان مثال فرمانداری که از سلسله مراتب دهیاری و بخشداری بالا می‌آید و معاون فرمانداری که تایپیست بوده و مدیرکل شده یا دفتردار یک مدیر در قامت فرماندار قرار گرفته، فردی که در حد یک کارشناسی مسئول بوده و مدیرکل شده  که اینها نشانه ضعف مدیر ارشد استان است.

وی با اشاره به برخی عزل و نصب‌های مسئله‌دار در استان یادآور می‌شود: اخیرا شاهد بودیم استاندار مرکزی در اقدامی تعجب‌برانگیز یکی از  مدیران انقلابی استانداری را که گفته می‌شود گزارشی از فساد یکی از معاونان استاندار اعلام کرده، عزل و فرد دیگری را جایگزین وی کرده است و یا در چند ماه گذشته جوان بی‌تجربه‌ای را به عنوان بخشدار یکی از بخش‌‌های مهم استان منصوب کرده بود که موجی از اعتراض‌ها را در پی داشت.

عزیزآبادی با اشاره به اینکه اگر استاندار و مدیر ارشاد استان نگاه توانمندی و کارایی برای مجموعه مدیریت خود داشته باشد باید در این خصوص دغدغه‌مند باشد، اضافه می‌‌کند: اگر تفکر مدیر ارشد استان اینگونه باشد باید مدیرانی را انتخاب کند که سطحشان از خودش بالاتر باشد بنابراین استاندار فعلی یا نمی‌تواند مدیریت کند یا نیرو ندارد یا نمی‌خواهد که فکر می‌کنم نمی‌خواهد.

وی حضور مدیران قوی را لازمه کاهش دغدغه‌ها خصوصا در بحث معیشت و مباحث کارگری دانسته و می‌گوید: استان مرکزی بعنوان قطب چهارم صنعت در کشور با بیش از 3 هزار صنایع بالادستی و پایین دستی شناخته می‌شود اما الان صنعت استان در کجا قرار دارد و بحث اقتصادی استان کجاست؟ معیشت مردم به چه نحوی است و نظارت بر معیشت و اقتصاد مردم کجای کار قرار دارد؟ 

استاندار فعلی استان از ضعیف‌ترین معاونین استفاده کرد

این فعال سیاسی اضافه می‌کند: در اصل یک استاندار باید حداقل معاونین قوی در کنار خودش به کار بگیرد اما استاندار فعلی استان از ضعیف‌ترین معاونین استفاده کرده و فضای مدیریت سیاسی استان را فکسی کرده است!

عزیزآبادی با اشاره به اینکه بر فضای سیاسی استان گرد خاکستری خوابیده است، تصریح می‌کند: معاون سیاسی استاندار کدام جلسات و نشست‌ها را با مجموعه احزاب سیاسی دو طرف برگزار کرده و اصلا افراد و دبیران احزاب را می‌شناسد؟ مدیر سیاسی استان باید تعامل و ارتباط خوبی با گروه‌های سیاسی داشته باشد و همه اتفاقات را رصد کند. 

مدیر اقتصادی استانداری توان تعریف اقتصاد را ندارد

وی ادامه می‌دهد: مدیر اقتصادی استانداری توان تعریف اقتصاد را ندارد اما در این سمت منصوب شده چراکه اگر توان داشت مباحث حاشیه‌ای کارگری و صنعتی را نباید در سطح استان شاهد باشیم. 

فعال سیاسی استان مرکزی با تاکید بر اینکه با وام گرفتن و تزریق مُسکن صنعت استان پیش نخواهد رفت، بیان می‌کند: شما وام می‌گیرید تا 4 برج حقوق کارگران را بدهید تا صدای کارگران بخوابد و صدای آنان را خفه کنید و بگوییم اوضاع گل و بلبل شده اما این چنین نیست.

عزیزآبادی بر لزوم انجام کار زیربنایی برای بحث صنعت استان تاکید کرده و اظهار می‌کند: باید اقداماتی اساسی برای حل مشکل صنعت استان خصوصا برای آلومینیوم و هپکو اراک صورت بگیرد اما جز اینکه جلسه برگزار کردند و وزیر گفت تهاتر می‌کنیم هیچ اقدامی در عمل صورت نگرفته است.

وی اضافه می‌کند: در بحث حقوق کارگران بازنشستگان و عدم همسان سازی استاندار می‌گوید به ما مربوط نیست، پس به چه کسی مربوط است شما مسئول استان هستید و باید دغدغه کارگران را جمع‌بندی کرده و دردشان را بشنوید و حداقل کاری که می‌توانید کنید انتقال دغدغه و مشکلات کارگران استان به مقامات است. 

 استاندار مرکزی قدرتش را با افراد حزب توسعه تقسیم کرد

فعال سیاسی استان  ادامه می‌دهد: آقای آقازاده استاندار مرکزی می‌توانست با استفاده از ظرفیت و پتانسیل موجود بهتر از این عمل کند، اما قدرتش را با افراد حزب توسعه تقسیم کرد و استانداری که قدرتش را تقسیم کند نمی‌تواند یک مدیر کلی که رتبه عملکرد 3 یک اداره کل را تحویل گرفته و با رتبه 31 رسانده را تغییر دهد. 

آقازاده مطرح کردن ضعف اداره کار را بر اساس مستندات و نه از روی تقابل سیاسی دانسته و بیان می‌کند: بحث ترک فعل این اداره کل با ارائه مستندات به قوه قضائیه انتقال داده شده و 3 ماه است تحت بررسی قرار دارد که ما همچنان منتظر پاسخ دستگاه قضا هستیم.

وی اضافه می‌کند: رتبه بندی این اداره کل که در رتبه سه کشوری بود امروز به رتبه 31 تنزل پیدا کرده است، در حالی که این اداره حوزه استراتژیکی کاری و کارگری محسوب می‌شود که بیشترین بحث‌های کارگری در آنجا مدیریت می‌شود تا کم‌ترین حاشیه را داشته باشد اما می‌بینیم که بیشترین حاشیه و مشکلات را در این حوزه داشته‌ایم.

اداره کار سیاسی شده و حزب اعتدال و توسعه در آنجا جا گرفته‌اند

این فعال سیاسی ضعف در بحث تولیدات و معیشت کارگری را بدلیل عدم توان مدیریت در این اداره کل دانسته و اظهار می‌کند: اداره کار سیاسی شده و حزب اعتدال و توسعه در آنجا جا گرفته و میتینگ‌های سیاسی برگزار می‌کنند و در آن رفت و آمدهای سیاسی صورت می‌گیرد و علیرغم نامه 5 نماینده در انتقاد از عملکرد آن، استاندار مرکزی در برکناری وی مقاومت می‌کند.

وی با انتقاد از اینکه یک کارشناس از حزب اعتدال و توسعه بعنوان مدیرکل معرفی شده است، بیان می‌کند: چه کسی باید با این موضوع مقابله کند؟ ما مستندات و پیام دادیم، آقای استاندار  شما به عنوان مدیر ارشاد استان چه برخوردی با مدیر مذکور کردید؟ امروز که بحث برکناری با پیگیری در حال انجام است شما برای جابجایی این فرد با بهانه‌هایی مثل فرزند شهید بودن این فرد مقاومت کرده و وقت می‌خرید.

فعال سیاسی استان مرکزی با تاکید بر اینکه به جایگاه شهدا و فرزندان شهدا احترام گذاشته اما در بحث مدیریت با کسی تعارف نداریم، خاطرنشان می‌کند: مراعات این فرد بعنوان فرزند شهید تا آنجایی که امکانش بود صورت گرفته، لذا نباید از جایگاه شهید سوء استفاده شود، چراکه تخلف این فرد بر کسی پوشیده نیست. 

استاندار چالش‌های سیاسی در استان را کاهش دهد

وی همچنین از استاندار خواست که در آستانه سال نو و انتخابات 1400 چالش‌های سیاسی در استان را کاهش داده و به این طور مسائل دامن نزند.

عزیزآبادی با اشاره به انتصاباتی که در حال شکل‌گیری است، می‌افزاید: با توجه به اینکه دوره آخر دولت است و انتقال قدرت صورت می‌گیرد برخی مدیران دولتی به دست و پا افتادند که چگونه بیشترین کارایی را در انتخابات پیش رو داشته باشند سابقا نیز نشان داده شد که در دوره قبل واقعا مهندسی صورت گرفت و دخالت مستقیم مسئولان را در انتخابات شاهد بودیم.

وی اضافه می‌کند: این دوره با توجه به انتقال قدرت ویژه‌تر خواهد بود و قطعا اینها در صدد ساماندهی و مهندسی بیشتر انتخابات هستند تا مدیران و فرمانداران ضعیف و بله قربان‌گویی قرار دهند تا گوش به حرف مدیران ارشد استان باشند.

چند معاون فرماندار و مدیرکل بخاطر تخلفات گوناگون با رای قوه قضائیه برکنار شدند

این فعال سیاسی استان در بخش دیگری از صحبت‌های خود به بحث‌های نظارتی اشاره کرده و می‌گوید: در بحث نظارتی در دولت فعلی و استانداری آقازاده می‌بینیم که چند مدیر و بخشدار و دهیار و فرماندار و معاون فرماندار و مدیر کل بخاطر تخلفات گوناگون با رای قوه قضائیه برکنار شده و دستگیر شده‌اند که این خود نشان از عدم نظارت و مدیریت صحیح و درایت یک مدیر است.

عزیزآبادی خاطرنشان می‌کند: در زمان استانداری آقای زمانی‌قمی هم شاهد بودیم که شخصی که نه شرایط مدیر شدن را داشت و نه صلاحیتش را، آقای استاندار پایش را در یک کفش  کرد که فلان شخص باید در پست مذکور قرار بگیرد، صلاحیت را در نظر نمی‌گیرند و فقط نگاه حزبی و جریانی دارند که فلان شخص چون در سیستم اصلاحات و فلان حزب است باید در سمتی منصوب شود. 

وی با اشاره به انتخابات پیشرو و تلاش‌های رسانه‌های بیگانه برای عدم حضور مردم در پای صندوق‌های اخذ رای می‌گوید: بدون شک یک سری افراد خودفروخته و وطن فروش که در خارج کشور جا گرفته‌اند و نان خود را از مسیر هرزه گویی و تدابیر و تحلیل‌های غلط و خوراک‌دهی برای رسانه‌های جهانی و داخلی به دست می‌آورند امنیت خود را در این مسائل و دروغ پراکنی می‌بینند.

وی اضافه می‌کند: مردم و توده سیاسی استان و نخبگان باید هوشیار باشند که این افراد  به دنبال چه چیزی هستند و با چه قیمتی و برای چی این مباحث را مطرح می‌کنند، آنها تلاش می‌کنند که ما در انتخابات حضور حداکثری نداشته و با چالش‌ها و فتنه‌هایی که مشابه آن را در سال‌های 88 و آبان ماه و دی‌ماه سال‌های قبل دیدیم روبرو شویم.

عزیزآبادی با تاکید بر اینکه انگیزه این رسانه‌ها دلسرد کردن مردم غیور ایران اسلامی است، می‌گوید: این رسانه‌های معاند تلاش می‌کنند با ایجاد فضاهای منفی و ایجاد نارضایتی مردم را نسبت به حضور در انتخابات دلسرد کنند اما مردم ما خوشبختانه با همه تفاسیر و فضاسازی‌هایی که شکل گرفته به نحوی در حال تحمل سختی‌ها و مشکلات معیشتی هستند و افقی روشن و امیدوار کننده را در آینده و با انتخاب دولت بعد می‌بینند تا با انتخاب اصلح از مشکلات عبور کنند.

رسانه‌ها را گزینشی دعوت می‌کنند 

وی همچنین با اشاره به اینکه یکی از شعارهای دولت فعلی آزادی بیان بوده، از موضع‌گیری و نگاه مغرضانه و قطع ارتباط دولت با رسانه‌های منتقد گلایه کرده و می‌افزاید: بارها شاهد بوده‌ایم چون فلان حزب و فلان رسانه موضع منفی علیه عملکرد استانداری داشته جزء طبقه بندی‌ها قرار می‌گیرد و در جلسات و کمیسیون‌هایی که مدیر استان دارد رسانه‌ها را گزینشی دعوت می‌کنند. 

این فعال سیاسی وظیفه رسانه‌ها  را فریاد زدن با صدای رسا و انتقاد سازنده دانسته و ادامه می‌دهد: هیچ رسانه و مطبوعاتی دنبال آن نیست که جو منفی ایجاد کند اما مواردی که نیاز به نقد دارد باید بازگو شود و رسانه‌ها بعنوان صدای مردم وظیفه ذاتی خود می‌دانند که به مسئولان انتقاد کنند.

نوشتن طومار علیه  خبرگزاری‌های منتقد

وی با گلایه از اینکه چرا باید رسانه و خبرگزاری‌هایی که انتقاد می‌کنند را محدود کرد و علیه آنها طومار نوشت، اظهار می‌کند: برخی رسانه‌ها هنوز حرف خاصی نزدند اما با آنها اینطور برخورد می‌شود، با کمترین نقد مسئولان موضوع را بر نمی‌تابند و هضم نمی‌کنند در صورتی که اگر یک مدیر عملکرد داشته باشد هر انتقادی را قبول کرده و تجزیه و تحلیل می‌کند اما در این دولت تجزیه و تحلیل افکار رسانه‌ای وجود ندارد.

 

 انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ضعف مدیریتی استاندار فعال سياسي استان مركزي سیاسی استان مرکزی فعال سیاسی استان استاندار مرکزی معاون فرماندار فعال سیاسی آقای روحانی ارشد استان صنعت استان ضعیف ترین مسئله دار رسانه ها اداره کل چالش ها یک مدیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۹۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درباره حجاب به ابعاد دینی، سیاسی و بین‌المللی توجه شود

در مسئله‌شناسی حجاب باید به سه بعد دینی، سیاسی و بین‌المللی توجه شود. اینها از یکدیگر جدا هستند، اما با یکدیگر ارتباط دارند و ما باید به مجزا بودن و ارتباط این مسائل با یکدیگر توجه داشته باشیم. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، وبینار تخصصی «حجاب در سپهر عمومی»  به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ادیان و مذاهب و با حضور و سخنرانی دکتر فاطمه توفیقی، استاد و عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب با موضوع «مسئله‌شناسی حجاب» برگزار شد.

 توفیقی با اشاره به اینکه برای اولین بار در ایران در دوران مشروطه حجاب تبدیل به مسئله می‌شود، گفت: زمانی که درباره حجاب صحبت می‌کنیم، این بحث مرتبط با مسئله امروز ماست. مسئله حجاب در دوران‌های مختلف و در ادیان و جوامع مختلف وجود داشته است. اما بیان مسئله حجاب در این زمان و در دوران مشروطه و در دوران معاصر متفاوت است. منظور از دوران معاصر، دوران هم‌زمانی با جریان احیای دینی و در ایران و به طور خاص از مشروطه به بعد است. اما موضوعی که ما در مورد آن بحث می‌کنیم در دوران مدرنیته به‌وجود آمده است.

عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب ادامه داد: در زمان مشروطه اتفاق جدیدی می‌افتد؛ وقتی که مسئله حجاب مطرح می‌شود، یک فضای عمومی دوجنسیتی تشکیل می‌شود، چراکه قبل از آن، این فضا وجود نداشت و فضای عمومی، فضای تک‌جنسیتی و مردسالاری بود. در همین دوران، غرب‌شناسی و شرق‌شناسی کنار هم شکل می‌گیرند و استعمار همراه با عنصر فرهنگی به داخل کشور نفوذ می‌کند. درباره دوجنسیتی بودن این فضای عمومی می‌توانید کتاب‌های محمد توکلی و کتاب زنان سیبیلو و مردان بی‌ریش افسانه نجم‌آبادی را مطالعه کنید. برای حوزه شرق شناسی نیز می‌توانید کتاب شرق شناسی ادوارد سعید را مطالعه کنید.

بی‌سامانی بستر خانواده در اروپا و چالش حجاب در ایران؛ از مدرنیسم تا عصر حاضر

وی مسئله‌شناسی حجاب را به سه بُعد دینی که شامل بُعد کلامی، فقهی، تفسیری و تاریخی، بُعد سیاسی، اجتماعی و حقوقی و سوم بُعد بین المللی، استعماری و امپریالیستی تقسیم‌بندی‌ کرد و گفت: این مسائل از یکدیگر جدا هستند، اما با یکدیگر ارتباط داشته و ما باید به مجزا بودن و ارتباط این مسائل با یکدیگر توجه داشته باشیم.

توفیقی مسائل مرتبط با بُعد سیاسی، اجتماعی و حقوقی مسئله حجاب را به مسائلی همچون ساختار سیاسی و شکل فضای عمومی و مهندسی فرهنگی ارتباط داد و گفت: بعد سیاسی، اجتماعی و حقوقی شامل روابط بین دو جنس، برابری شهروندان یا امتیاز دینداران، منزلت اجتماعی، سلیقه و مد و طبقاتی بودن پوشش خواهد بود.

وی ادامه داد: در بُعد بین‌المللی و استعماری چند مسئله حائز اهمیت است. اولین مورد، پروژه‌ای سیاسی به صورت برنامه‌ای فرهنگی است. دومین مورد همراه شدن تاریخی سکولاریسم با آزادی جنسی و کم‌پوششی است و سومین مورد واکنش‌های استعمارزدایان به فرودست‌انگاری حجاب است. چهارمین و آخرین مورد نیز واکنش برخی از نظریه‌پردازان همچون لیلا ابولغد به آزادسازی زنان مسلمان با اشاره به جنگ در افغانستان خواهد بود.

توفیقی در جمع‌بندی مطالب خود گفت: در هنگام استفاده از لفظ حجاب و سخن گفتن از پوشش سر و لزوم آن، یا ادله و الزام آن باید برایمان روشن باشد که دقیقاً از چه چیزی و در چه جایگاهی صحبت می‌کنیم. همچنین قانون و امر دینی و اجتماعی‌ ـ سیاسی و بین المللی با هم مرتبط هستند و در عین حال این دو از یکدیگر تفکیک شده‌اند.

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • حسن خجسته : به واسطه های چند رجال سیاسی گفتم با هیچ کسی ملاقات نمی کنم /می خواهم در مجلس مستقل باشم
  • برادر همسر رهبر انقلاب: به واسطه های چند رجال سیاسی گفتم با هیچ کسی ملاقات نمی کنم /می خواهم در مجلس مستقل باشم
  • دولت ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت سیل سیستان و بلوچستان اختصاص داد
  • درباره حجاب به ابعاد دینی، سیاسی و بین‌المللی توجه شود
  • سرپرست فرمانداری البرز منصوب شد
  • بهزیستی باید آسیب‌های نوظهور و پررنگ را شناسایی کند
  • برگزاری یادواره کارگران جان باخته حین خدمت برای نخستین بار در استان اصفهان
  • برگزاری یادواره کارگران جان باخته حین خدمت برای اولین بار در استان اصفهان
  • معاون سیاسی استاندار البرز مطرح کرد؛تقویت پشتوانه سیاسی و اجتماعی کشور با مشارکت مردم در انتخابات
  • خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟